Een nieuwe manier van communiceren met de gemeente Een nieuwe manier van communiceren met de gemeente
“Door het teruglopen van het aantal vrijwilligers, die onder meer zorgen voor het bezorgen van het wijkblad ’Holy Nieuws’, ontstaat de behoefte om op een andere manier effectief met elkaar te kunnen communiceren”.

“Nu ook de papieren Orde van Dienst er niet meer is en alles via de beeldschermen in de kerk wordt vertoond, is er geen ruimte meer om actueel nieuws te delen”. De enige ruimte die nu beschikbaar is, is de website. Dit is echter een passieve manier om nieuws te delen, je bent alleen op de hoogte als je zelf iets opzoekt.

Zomaar twee zaken waar we als kerkenraad mee te maken hebben en waarvoor we een oplossing willen vinden. Nu bijna iedereen de beschikking heeft over een computer, laptop of tablet, zouden we graag een bestand willen aanleggen met de e-mailadressen van de gemeenteleden, om via die weg bijv. wekelijks een nieuwsbrief (Holy Actueel) te verspreiden of de link naar de nieuwe editie van Holy Nieuws te delen.

Natuurlijk gaan we er voor zorgen dat u, wanneer u geen computer heeft, of toch liever een papieren versie leest, een papieren versie bezorgd krijgt. We sluiten niemand uit!

Het duurt even om zo’n bestand op te bouwen, maar we moeten ergens beginnen.
Daarom vragen wij u om uw e-mailadres aan ons door te geven. Dat kan op verschillende manieren:

1. Vul het strookje in van het inlegvel bij Holy Nieuws en doe dat in de daarvoor bestemde doos die in de hal van de kerk staat;
2. Klik op deze link en vul de gevraagde gegevens in;
3. Stuur een e-mailtje naar scriba@pknvlaardingenholy.nl en zet in het onderwerp: registreren e-mailadres.

Zodra wij de adressen hebben verzameld en één en ander hebben getest, zullen we beginnen met het gebruik van deze nieuwe manier van communiceren.

Vanwege de privacywetgeving geven wij aan dat uw e-mailadres alleen wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. U kunt te allen tijde uw gegevens laten verwijderen. Mensen die zich via de website registreren kunnen dat zelf doen.
 
terug