KERKCENTRUM HOLY TIJDENS CORONA-CRISIS KERKCENTRUM HOLY TIJDENS CORONA-CRISIS
Beste gemeenteleden,
Door de ontstane ontwikkelingen omtrent het Corona-virus is het Kerkcentrum Holy uit veiligheidsoverwegingen t/m 31 augustus gesloten. Wat betekent dit voor u:
 
KERKDIENSTEN:
Omdat er geen zondagse vieringen worden gehouden zal er de komende periode een overweging vanuit Kerkcentrum Holy te zien zijn op deze website. 

UITVAARTEN:

Kunnen plaatsvinden vanuit het kerkcentrum, waarbij de regels van de uitvaartbranche worden gevolgd: maximaal 30 personen; de naaste familie.
 
PASTORAAT:
Kerkelijk werker Petra Nijboer, pastoraal assistenten Loes Hössen en Rinske Schlebaum, evenals ds. Hans Mast (bijstand in het pastoraat) zullen het meeste pastoraat telefonisch doen. Kwetsbaren, ouderen en mensen in verpleeghuizen zullen zij niet bezoeken, alleen in uiterste noodzaak. U mag ze zelf ook altijd bellen of mailen. U vindt hun gegevens in Onderweg en op de website of in Holy-nieuws.
Onze contactpersonen vragen we -  waar dat kan - contact te houden per telefoon met de gemeenteleden die onder hun hoede vallen.

Wij hopen en vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.
Wij zijn en blijven een gemeente. Laten we elkaar wat extra in de gaten houden, Omzien naar elkaar kan op vele manieren: door elkaar te bellen, het sturen van een kaartje, een brief of een mail, of via app of andere sociale media of elkaar helpen, waar mogelijk is met bv. boodschappen doen of andere vorm van hulpverlening.
Dat we elkaar dragen en steunen in onze gebeden.

Namens de wijkkerkenraad,
André Betsema, scriba

Contactadressen:
diaconie:
Wil Baris,tel.010-4744811 w.baris43@gmail.com
pastoraat:
Bram v.d. Borden tel. 010-4742691 avanderborden@live.nl
 
terug