Emmauswandeling 2021

Emmauswandeling 2021
Op de eerste zaterdag na Pasen, op 10 april, bent u van harte uitgenodigd om met ons de Emmaüswandeling in Vlaardingen te lopen. Een moment van bezinning en ontmoeting. Twee aan twee wordt er gewandeld en al pratend ervaar je misschien wel iets van een onbekende derde. Laat je verrassen door met iemand te wandelen die je (misschien) nog niet kent of neem zelf iemand mee met wie je de wandeling wilt maken. Je keuze kun je kenbaar maken via het aanmeldformulier (zie de link hieronder) of bel met Connie Koole tel. 06 4992 4030.
De wandeling is ca. 8 km lang en er is een kortere variant van ca. 5 km. Onderweg vind je QR-codes die je kunt scannen met je telefoon. Je komt dan terecht bij korte video’s waarmee het verhaal van de Emmaüsgangers wordt verteld. Ook ontvang je enkele gespreksvragen. Kortom, genoeg ingrediënten om met elkaar al wandelend in gesprek te gaan.
 
Aanmelden en tijdslot:
In verband met de corona-maatregelen is het noodzakelijk om je aan te melden. Om drukte te vermijden kun je kiezen voor een tijdsslot vanaf 10.00 uur. We starten en eindigen bij de Bethelkerk.

Meld je hier aan voor de Emmaüswandeling
terug