Expositie Ilona Bruins

Expositie Ilona Bruins


Van 15 maart tot en met 20 april exposeert Ilona Bruins.
Ilona werkt met een door haarzelf ontwikkelde techniek, die het midden houdt tussen collage en het weven en opspannen van verschillende verrassende materialen, zoals: wasvoorschriften, labels en linten uit kleding, maar ook gebruikt ze grovere materialen bijv. industrieel rubber. Hergebruik is een belangrijk deel van het werk.
In haar werk verbeeldt Ilona emoties en sferen. Deze emoties zet zij om in sfeerbeelden d.m.v. kleur en compositie. “In mijn werk domineert de rechte lijn en dat terwijl emoties verre van rechtlijnig zijn. Hierdoor ontstaat een speciale sfeer in mijn werk. Ik verbeeld emoties in abstracte composities. De kleuren vallen vaak binnen hetzelfde palet en hierdoor ontstaat een fascinerend lijnenspel.”
Beeldend kunstenaar Ilona Bruins (Vlaardingen, 1975) deed de docentenopleiding Tekenen aan de academie in Rotterdam. Na haar opleiding ging zij dan ook aan het werk als docent Beeldende Vorming op een middelbare school. Sinds 2014 exposeert zij als beeldend kunstenaar. Zij heeft een atelier bij haar woning in Vlaardingen centrum. Daarnaast is zij sinds 2018 ook deelnemer aan kunstenaarsstichting Kunstwerkt te Schiedam.
www.ilonabruins.nl

Helaas is het Kerkcentrum momenteel gesloten vanwege het Coronavirus.
Zodra het kerkcentrum weer open is, kunt U deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644

Houd de website in de gaten!
 
Adres Kerkcentrum Holy
Reigerlaan 47
3136 JJ Vlaardingen


 
terug