Expositie Robert Knoop

Expositie Robert Knoop

Vanaf maandag 28 januari tot 11 maart 2019 exposeert Robert Knoop in de hal van het Kerkcentrum Holy.

Robert Knoop, geboren in 1973 in Rotterdam, studeerde af aan de Willem De Kooning academie in 2001, als autonoom beeldend kunstenaar.

Kenmerkend voor zijn schilderwerk is het felle kleurgebruik en een neiging richting het decoratieve. Hij vangt de blik van de beschouwer en houdt die vast, dit door middel van sterke kleurcontrasten en een zorgvuldig uitgekiende balans van abstractie en realiteit.Naast schilderijen maakt de kunstenaar ook stencilwerk. (geabstraheerde afbeeldingen die zijn vervaardigd met de sjabloontechniek)

De met de hand uitgesneden sjablonen/mallen (ook wel stencils) worden laag voor laag met spuitbus op de drager opgebouwd.

Deze werken zijn in serie gemaakt en kunnen daardoor worden aangeboden tegen een scherpe prijs. (gesigneerd en genummerd)

De series staan, in hun geheel, gedocumenteerd op zijn facebookpage: Knoopert/Layers of colour.

Meer (schilder-)werk van Robert is te zien op zijn website:
www.knoop.nu

We nodigen u graag uit om deze foto’s tijdens de openingstijden van de kerk te bewonderen.

U kunt deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644
 
Adres Kerkcentrum Holy
Reigerlaan 47
3136 JJ Vlaardingen


 
terug