Expositie van Helen Sahin Expositie van Helen Sahin
Van 12 maart tot 23 april exposeert Helen Sahin in het Kerkcentrum Holy.
 


Over Helen Sahin-Jager 
Helen schildert op doek, papier of steen, hakt af en toe een beeld en maakt collages op hout en kleinmeubelen.  In 2015 exposeerde Helen ook in de hal van kerkcentrum Holy.  'Vrouw'  was toen  het leidende thema in haar schilderijen. 

Van verfvlek naar zoekplaatje
Misschien is het leven tot op zekere hoogte maakbaar, maar vaak biedt juist het toeval een pad van onverwachte mogelijkheden, perspectieven en keuzes. Iedereen die daarvoor kiest, kan daar met z’n eigen kleur en lijn verder vorm aan geven. Voor de serie ‘Van verfvlek naar zoekplaatje’ van deze expositie is ruim gebruik gemaakt van het toeval. Alle afbeeldingen zijn begonnen als grillige verfvlekken, van een glasplaat afgedrukt op een vel papier. Helen Sahin-Jager zocht daarin haar eigen beelden met witte ecoline en zwarte O.I. inkt.
Het leven in het Turkse dorpje Kapisuyu aan de Zwarte Zeekust vormt een deelthema van deze expositie.
 
Op 12 april van 19.00-21.00 is er een 'verlate vernissage' en bent u van harte welkom om de 'zoekplaatjes' te komen bekijken.


 
Natuurlijk kunt u ook terecht tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644
 
Adres Kerkcentrum Holy
Reigerlaan 47
3136 JJ Vlaardingen
 
 
https://helensahin.wordpress.com/

 
terug