Expositie Schilder- & tekenclub VOEKS

Expositie Schilder- & tekenclub VOEKS

Vanaf maandag 3 juni tot en met 23 september 2019 exposeert de schilder- en tekenclub van Voeks regio Rijnmond in de hal van het Kerkcentrum Holy.
Bikkel, lid van Voeks, heeft onlangs een workshop gegeven met als resultaat 14 semi abstracte schilderijen van de Zeillogger de Balder, die voor het Visserijmuseum te Vlaardingen ligt.
 
Deze werken worden nu tijdens de expositie getoond en te koop aangeboden. De opbrengst is bestemd voor 'Stichting de Balder”.  Ze kunnen in zijn geheel of ieder afzonderlijk worden aangekocht ten bate van Stichting De Balder.
 
Zoekt u ook een leuke creatieve hobby? Dan bent u van harte welkom om deze expositie te komen bezichtigen in Kerkcentrum Holy. Of u kunt zich in laten schrijven bij Voeks. Zij schilderen op de dinsdagochtend bij Kade 40.
Graag contact opnemen met Kees van der Giessen, voorzitter Voeks schilderclub. Contactgegevens zijn op te vragen bij Kade 40.U kunt deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644
 
Adres Kerkcentrum Holy
Reigerlaan 47
3136 JJ Vlaardingen


 
terug