Expositie Werkende handen

Expositie Werkende handenVanaf maandag 17 december tot 28 januari 2019 exposeren de cursisten van SES fotografie de serie met het thema “Werkende Handen”.

Een serie van ruim zestig foto’s van handen van verschillende mensen die uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. De foto’s geven een fascinerend beeld van werkende handen, spelende handen en de emoties die handen kunnen overbrengen.

De expositie sluit aan bij de Kerstgedachten: handen die dragen, die verzorgen, die troosten, die werken. Over de expositie
De expositie is samengesteld uit werk van deelnemers aan fotografiecursussen van Marja Bodt.
Deelnemers aan de cursus Creatieve Fotografie in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam dragen bij aan deze expositie. Een van de opdrachten in de cursus is om een fotoserie over een onderwerp te maken en gezamenlijk een expositie samen te stellen. Niet alleen breiden de deelnemers hiermee hun kennis van de fotografie uit, maar leren ze ook samen te werken om een gezamenlijke presentatie in een expositie te realiseren.
De cursus Creatieve Fotografie is gericht op amateurfotografen die hun kennis en eigen stijl van de fotografie op een hoger plan willen brengen.
Marja Bodt verzorgt meerdere cursussen op locaties in Ouddorp, Rotterdam en in Amsterdam.
Voor meer informatie; tel 0618 266 309 / en op de websites; www.ses-cursus.com  en  www.volksuniversiteitrotterdam.nl.

We nodigen u graag uit om deze foto’s tijdens de openingstijden van de kerk te bewonderen.

U kunt deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur. Over andere openingstijden kunt u bellen: tel. 010-4745644
 
Adres Kerkcentrum Holy
Reigerlaan 47
3136 JJ Vlaardingen


 
terug