Expositie van Maddy Boon en Lies de Jongh Expositie van Maddy Boon en Lies de Jongh
Van 18 december tot 29 januari exposeren Maddy Boon en Lies de Jongh in het Kerkcentrum Holy.

Maddy Boon is geboren in 1948 in Den Haag.
Ongeveer 20 jaar geleden begon Maddy met schilderen. Allereerst op eigen houtje en later met schilderlessen van Rina  Groot. Deze stimuleerde haar om door te gaan.
Tijdens vakanties in Frankrijk had zij les van Leo Musch , wat een bijzondere ervaring was:  het loslaten van wat je denkt te weten. Nu werkt zij bij de Blauwe Maendagh in Schiedam.
Dit alles heeft haar gemaakt wie zij nu is. Een schilder die werkt vanuit het positieve, zij hoopt dit over te kunnen brengen op anderen.


Lies de Jongh, geboren in 1947, is pas op latere leeftijd gaan schilderen. Daarmee is zij in de voetsporen van haar vader getreden, die een professionele kunstschilder was. Zij heeft haar inspiratie gevonden in werken van Botero, Brood en de  Cobra-groep.
Uitgangspunt zijn heldere kleuren en vrolijke onderwerpen die een grote gelijkenis hebben met bestaande werken. Deze worden ook in opdracht vervaardigd
Toen zij in Schiedam kwam wonen heeft zij zich bij de schildersgroep De Blauwe Maendagh aangesloten, waar onder leiding van professionele kunstschilders haar aanleg sterk verbeterd is!

Het kerkcentrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 en van 19.00 – 22.00 uur en op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur.
Over andere openingstijden kan men bellen: tel. 010-4745644
terug