Jeugdwerkonderzoek

Jeugdwerkonderzoek
Hallo allemaal,

Zo vlak voor de vakantie een vraag aan iedereen die zich aangesproken voelt. Want, we willen gaan starten met een speciaal onderzoek binnen de Protestantse gemeente Vlaardingen. Maar, deze is anders dan degene hiervoor, want we doen deze keer een jeugdwerkonderzoek. Het is tijd om met jongeren te praten in plaats van alleen over jongeren te praten.

We vragen alle jongeren en mensen die een hart hebben voor jongeren om hieraan mee te werken want we zijn juist op zoek naar jullie stem! Dus, help ons mee om een beeld te krijgen van jullie ideeën, gedachtes en gevoelens. Op die manier kunnen wij er ook voor zorgen dat de PGV een plek is waar jullie je thuis voelen.

Het eerste gedeelte van het onderzoek is simpel, we hebben een vragenlijst gemaakt die jullie kunnen invullen. Scan de qr-code of klik op de link en je kunt gelijk aan de slag. De vragenlijst is anoniem dus je kunt zeggen wat jij wilt zeggen, niet wat wij misschien willen horen.

Na de zomer volgen de volgende stappen, ook hier hebben we weer jullie input nodig. Wat we gaan doen, dat horen jullie later van ons. Maar weet er zeker van dat we dan ook jullie weer betrekken in het hele proces.

Dit is de link: https://forms.gle/dAiyZsTSUJ4BqkML6 of scan de QR-codeVriendelijke groet,
Rob van Mourik
Jeugdwerker Protestantse Gemeente Vlaardingen
terug