Actie Kerkbalans 2023 is begonnen!

Actie Kerkbalans 2023 is begonnen!
Op tal van plekken in Nederland werd de Actie afgelopen weekend ingeluid en uitgerold met kerkklokken en rode lopers. Wat fijn dat ook u zich weer inzet!
Ook in Vlaardingen gaan wij met elkaar voor een mooi resultaat, zodat de kerk van waarde kan blijven voor huidige en toekomstige generaties. 
Met de digitale actie in december 2022 hebben wij een begin gemaakt, waardoor er minder adressen bezocht hoeven te worden. De afgelopen week is de actie op papier bij u aangeboden of heeft u ontvangen door de brievenbus.
De komende week komt de vrijwilliger voor de Actie Kerkbalans bij u aan de deur om de antwoordenveloppe bij u op te halen. Is het niet gelukt iets af te spreken, dan kunt u de antwoordenveloppe op de bus doen. Er hoeft geen postzegel geplakt te worden, de porto betalen wij voor u. Alvast dank voor uw medewerking!
We zijn heel blij met alle energie die de vrijwilligers steken in de Actie Kerkbalans en wij wensen u graag veel succes deze actieperiode. Ook alle andere vrijwilligers die dit jaar helpen om te bouwen aan een actieve gemeente, zijn onmisbaar voor het kerk-zijn! Hartelijk dank voor uw inzet!
Met vriendelijke groet,
Het College van Kerkrentmeesters en de commissie Geldwerving
 
terug