Kerstpostactie voor projectbezoek Kenia door Lianne den Dekker

Kerstpostactie voor projectbezoek Kenia door Lianne den Dekker
Dit jaar bezorg ik graag uw kerstpost binnen Vlaardingen, voor slechts € 0,50 per kaart, veel voordeliger dan de reguliere post!

De opbrengst gaat naar het Keniaproject, dat hieronder wordt beschreven.

Samen met andere leerlingen van het Groen van Prinstererlyceum volg ik dit jaar het Klas4klas-programma (www.klas4klas.nl) van de stichting StartUp4kids. Tijdens dit programma worden we verbonden met dove/kwetsbare kinderen en jongeren in Kenia, aan wie StartUp4kids aanvullend sociaal en financieel onderwijs gaat geven. 

In april 2023 hopen we zelf naar Kenia te reizen. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met het Kwale Deaf Centre, een ontmoetingsplek en leefgemeenschap van doven en slechthorenden in de plaats Kwale , waar we zullen verblijven. We maken kennis met de jongeren en projecten van het Deaf Centre en zullen samen diverse activiteiten uitvoeren en organiseren.

Als onderdeel van het lesprogramma gaan we zelf de kosten van de reis bij elkaar sparen d.m.v. individuele en gezamenlijke acties. Ook wordt donatiegeld opgehaald voor het educatieproject van StartUp4kids voor de Keniaanse kinderen en jongeren met een beperking.

Wilt u bijdragen aan dit project? Laat mij dan uw kerstpost bezorgen! Op de volgende zondagen zal ik na de dienst in de hal van Kerkcentrum Holy staan om uw post in ontvangst te nemen:

zondag 27 november 
zondag 4 december
zondag 11 december
zondag 18 december


U kunt de post ook afgeven bij mij thuis, Gustav Stresemannring 17.
Uw kerstpost wordt uiterlijk 23 december bezorgd.

Alvast bedankt voor uw steun!

Lianne den Dekker

Meer informatie over het project vindt u via:
https://sponsor.school/ProjectreisKenia
https://sponsor.school/ProjectreisKenia/liannedendekker
terug