Vastentijd Vastentijd
Met kerst nog zo kort achter ons en een jaar dat net enkele weken onderweg is, lijkt het nog ver weg.. de Veertigdagen tijd, de vastentijd, tijd van inkeer en bezinning voor Pasen. Toch is dat dichterbij dan we denken. Op 17 februari begint het weer. Omdat de Onderweg tegenwoordig elke twee weken uitkomt in plaats van elke week, willen we er deze keer al aandacht voor vragen.

Hoe de komende tijd ook zal verlopen, er is hoe dan ook nog veel onzeker. Graag willen we de vastentijd op afstand maar in verbondenheid met u en jou beleven. Het is onze bedoeling om in de edities van Onderweg in de veertigdagentijd aandacht te besteden aan de veertigdagen kalender van de Protestantse kerk.

Als pastoraal team en als kerkenraad willen we u deze kalender aanbieden, zodat er u er die periode zelf iets aan kan beleven en we onze gedachten erover met u kunnen delen via website en Onderweg.

Als u graag een kalender wilt ontvangen, wilt u dit dan even laten weten aan één van ons, via mail of telefoon? Dan zorgen wij dat het in orde komt.
Loes Hössen, ds. Hugo Habekotté en Petra Nijboer
 
terug