Activiteiten > Muziek > KAYA Activiteiten > Muziek > KAYA

Na zo'n 15 jaar hebben nog steeds veel plezier in het muzikaal mogen bijdragen
aan kerkdiensten en af en toe een huwelijksdienst, begrafenis of zoals vorig jaar bij de uitreiking van de Geuzenpenning. Het is mooi om, in overleg met anderen, iets moois en passends neer te zetten. Bij onze start in de Vredeskerk meenden we dat er meer ruimte moet zijn voor eigentijdse muziek in de diensten. Vanuit de "Andere diensten" is toen Kaya ontstaan. We zijn nu een hecht trio bestaande uit; Bert van der Meer - drums, percussie; Stefan Smaling -Toetsen; Jan de Hek - Gitaar en Zang.


Wij spelen nummers van anderen en eigen nummers op het grensvlak van religie en "normale" muziek die in het thema passen. Zo is er een groot repertoire ontstaan en zoeken we constant naar mooie nieuwe liedjes.
Naast swingend willen we ook graag heel klein spelen. Het opnemen van 11 eigen nummers heeft geresulteerd in de CD "Doen liefde Doen" (2014). Kaya is verbonden aan Kerkcentrum Holy waar we op maandagavond repeteren. Daarbij spelen we een aantal maal per jaar in een dienst. We zijn van plan om een liedjesprogramma te gaan spelen in een intieme theatersetting.

Kijk voor nieuws, informatie, filmpjes en muziekfragmenten: www.debandkaya.nl.
terug