WELKOM WELKOM
De Protestantse Wijkgemeente Holy is een levende gemeente van mensen, die zich verbonden weet in haar geloof in de Heer. Voor de Wijkgemeente zijn de vieringen het hart van het gemeenschappelijk geloofsleven. Het grote verhaal van God en Israël, en alle mensen die daarmee in en door Jezus van Nazareth zijn verbonden vormen de bron en het geheim van het geloof. Met oog en hart voor elkaar en met een opdracht voor samenleving en wereld kunnen we als Wijkgemeente zinvol functioneren.
 
lees meer ยป
 
Kerkcentrum Holy Kerkcentrum Holy
 
Kerkdienst bekijken? Kerkdienst bekijken?
Via deze link kunt u de kerkdiensten live bijwonen of later bekijken:
YouTube kanaal pwhvlaardingen

Zondag 18 april 2021, 10:00 uur: Ds. Hugo Habekotté
Klik hier voor de Orde van Dienst.

Uw gaven zijn bestemd voor:
1. DMC De Windwijzer
2. Protestantse Gemeente te Vlaardingen

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL68 RABO 0373 7394 43 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Vlaardingen, onder vermelding van 18 april 2021. Uw bijdrage wordt gelijk verdeeld over beide doelen.
 
Paasliederen in Coronatijd Paasliederen in Coronatijd
De groep die zorgt voor de wekelijkse uitzendingen heeft speciaal vor deze Passie-  en Paastijd een samenstelling gemaakt van liederen. Deze kunt u bekijken via ons webkanaal PWH Vlaardingen. Veel luisterplezier!
 
Bedankt! Bedankt!


Bij deze willen wij jullie bedanken voor de mooie en warme woorden als reactie op de diensten in de Stille Week en op Paasmorgen. Het is fijn om op deze manier de verbondenheid met elkaar te ervaren. Wij zien uit naar het moment waarop we diensten als deze weer samen als gemeente mogen vieren. Tot die tijd zoeken we naar nieuwe vormen en wegen van contact. Voor nu: Blijf gezond en vier het leven dat met Pasen nieuw begonnen is.
Petra Nijboer en Hugo Habekotté
 
Nieuwsbrief Missionair Werkers

Nieuwsbrief Missionair Werkers
De Missionair Werkers in de Protestantse Gemeente Vlaardingen geven een nieuwsbrief uit over hun werkzaamheden in de stad. Lees hier de eerste uitgave.
 
Holy Actueel Holy Actueel
(01/04/2021) Bedankt!
Werd zeer verrast met de prachtige bloemen, als groet van de gemeente, op 28 maart jl.
Hartverwarmend! Veel dank.
Jet Zevenbergen

(29/03/2021) Oud Papier Actie
De inzameling van 6 maart jl. leverde veel oud papier en karton op.
We proberen op zaterdag 3 april deze hoeveelheid te evenaren. Dan staan de containers weer op de stoep van het Kerkcentrum Holy. Daar kunt u, tussen 9:00 – 11:30 uur, uw oud papier (zonder plastic) en karton (gescheiden) weer bij ons kwijt. Daarna haalt Irado de containers op!
Wij houden ons nog steeds aan de Covid-19 maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en een looproute om de containers heen (zie de pijlen).
Vóór de containers staan tafels geplaatst waarop u uw papier/karton kunt afgeven.
Door véél kilo’s te brengen kunnen wij de goede doelen blijven steunen,
via onze Wijkkas. Wilt u ons daarbij helpen?
Opbrengst: maart is nog niet bekend. (Houdt u te goed)
Allen hartelijk dank voor uw bijdrage en graag tot zien op zaterdag 3 april,
namens de OPA’s:
Harm, Henk, Jan en Ruud.

(29/03/2021) Afsluiting Vastenactie 2021
In de 40 dagentijdcampagne van Kerk in Actie is het thema: ‘Ik ben er voor jou’, zijn alle zeven  werken van barmhartigheid aan bod gekomen, behalve één: de doden begraven. Dat is het sluitstuk, dat we deze week met elkaar zullen beleven en doorleven. 
Lees verder op de speciale pagina voor de Vastenactie 2021.

(28/03/2021) Vastenactie 2021
De Vastenactiepagina is weer bijgewerkt: het weekbericht van deze week staat er nu op.
Klik hier om deze pagina te bezoeken. Kijk vooral even naar het filmpje: een interview met medewerkers van Vluchtelingenwerk Vlaardingen.

Kopij voor Holy Actueel? Stuur naar: holyactueel@pknvlaardingenholy.nl

Kopij voor Onderweg? Stuur naar: onderweg@pknvlaardingenholy.nl
 
KERKCENTRUM GESLOTEN TOT NADER BERICHT KERKCENTRUM GESLOTEN TOT NADER BERICHT
De kerkenraad van de wijkgemeente Holy heeft besloten om de adviezen van de landelijke PKN en het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken te blijven opvolgen en het Kerkcentrum voorlopig gesloten te houden.
Alle geplande vieringen zullen online te volgen zijn via onze livestream (zie de link elders op deze pagina).
Andere geplande activiteiten zullen geen doorgang vinden.
Wanneer de situatie daartoe aanleiding geeft, zal de kerkenraad het besluit heroverwegen.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws.
 
Vastenactie 2021

Vastenactie 2021
In onze wijkberichten in Onderweg en op deze website kunt u lezen wat wij speciaal in onze wijk aan de Vastenactie doen. Eén van die dingen is Vasten. Vasten is niet alleen niet eten en niet drinken, het is ook aandacht en tijd die je normaal aan jezelf besteedt, in de Vastentijd te besteden aan een ander die aandacht, eten of kleding nodig heeft.
Klik hier om naar de speciale Vastenactie 2021 pagina te gaan.
 
 
Gebruiksplan Kerkcentrum Holy Gebruiksplan Kerkcentrum Holy
Op 6 september gaan we weer beginnen met het houden van kerkdiensten waarbij ook gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hiervoor heeft de kerkenraad een Gebruiksplan opgesteld. In dit plan staat aangegeven op welke manier en onder welke voorwaarden we dit weer kunnen doen. Voorop staat hierbij de bescherming van de meest kwetsbaren in onze gemeente en het proberen weer 'kerk te zijn' vanuit ons gebouw.

Het gebruiksplan voor de kerkdiensten kunt u hier inzien.
De bijlage voor de activiteiten en het verhuur van de ruimten kunt u hier inzien.

In dit plan kunt u o.a. lezen dat u zich moet opgeven om aanwezig te kunnen zijn bij de vieringen. De inschrijving hiervoor zal beschikbaar komen op deze website op 31 augustus. Verdere informatie en instructie volgt nog.