Kerkcentrum Holy Kerkcentrum Holy

 
WELKOM WELKOM

De Protestantse Wijkgemeente Holy is een levende gemeente van mensen, die zich verbonden weet in haar geloof in de Heer. Voor de Wijkgemeente zijn de vieringen het hart van het gemeenschappelijk geloofsleven. Het grote verhaal van God en Israël, en alle mensen die daarmee in en door Jezus van Nazareth zijn verbonden vormen de bron en het geheim van het geloof. Met oog en hart voor elkaar en met een opdracht voor samenleving en wereld kunnen we als Wijkgemeente zinvol functioneren.
 

lees meer »
 
VACATURE Missionair kerkelijk opbouwwerker VACATURE Missionair kerkelijk opbouwwerker

Geplaatst: 13 februari 2019
De Protestantse Gemeente Vlaardingen zoekt per 1 april 2019, of zo spoedig mogelijk hierna,

een missionair opbouwwerker (1,0 FTE ) voor de projectperiode van 2 jaar.

Wij zoeken iemand die geïnspireerd is door de Geest die ruimte schept, en die samen met de vier wijkgemeenten en De Windwijzer naar nieuwe wegen wil zoeken om die Geest de ruimte te geven.
De vier wijkgemeenten van de PGV zijn verschillend van karakter. Zij willen echter alle vier duidelijk vormgeven aan hun missionaire opdracht en ook graag een levende en actieve kerk in de wijk en de stad zijn,
(zie ook: www.pknvlaardingen.nl).
‘De Windwijzer’ is het diaconaal-missionair centrum van de Protestantse Gemeente in Vlaardingen. De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen. De Windwijzer is binnen kerkelijk Vlaardingen een broedplaats van activiteiten die de kerk beter laten aansluiten bij de huidige ontwikkelingen in de maatschappij, (zie ook: www.dewindwijzer.nl).

Meer dan tot nu toe zal er een intensievere wisselwerking moeten komen tussen de Windwijzer en de vier wijkgemeenten, hetgeen ook geldt voor de wijkgemeenten onderling. De missionair kerkelijk werker heeft hierin een duidelijke rol en opdracht.
   lees meer...

Sollicitaties kunt u tot 20 maart 2019 richten tot de secretaris van de Stuurgroep Missionair Werk, p/a De Windwijzer, Schiedamseweg 95, 3134 BD Vlaardingen.

 
Diensten komende week Diensten komende week

Zondag 24 maart 2019
Kerkcentrum Holy
10:00 uur - Voorganger: Ds. David Schiethart - Den Haag
Het Zonnehuis
10:15 uur - Voorganger: Ds. Peterjan van der Wal
m.m.v. Kerkkoor Poortugaal
Drieën-Huysen Zuid
geen viering
Drieën-Huysen Noord
geen viering

 
Expositie Tricolore

Expositie Tricolore

Vanaf maandag 11 maart tot 29 april exposeert de groep Tricolore in de hal van het Kerkcentrum Holy. Klik hier voor meer informatie.