3 juni: OPA! (Oud Papier Actie)

3 juni: OPA! (Oud Papier Actie)
Helaas zijn er deze maand veel mensen voor niets naar het KCH gekomen.
Excuses voor het ongemak, maar wij zijn afhankelijk van Irado en die hadden geen lege container(s) voor handen en daardoor stonden wij met lege handen.

Op zaterdag 3 juni hopen wij dit goed te maken met een extra grote container (of 2 kleine containers) die dan weer op de stoep staat van het Kerkcentrum Holy.
De afgelopen periode was voor 5 weken en met juni erbij moeten we op een dubbele hoeveelheid uitkomen. U kunt van 9:00 uur tot 11:30 uur bij ons terecht.
Van Irado mogen wij het oud papier (zonder plastic) en karton gewoon bij elkaar doen. Ook oude boeken en tijdschriften zijn van harte welkom.
Vóór de container staat een tafel, zodat u uw papier/karton makkelijk kunt afgeven.
De papierprijs is nog steeds laag (€ 37,50/ton), dus hebben wij véél kilo’s nodig om de goede doelen te blijven steunen, via onze Wijkkas. Wilt u ons daarbij helpen?
Door het oud papier van de buren mee te nemen bijvoorbeeld i.p.v. in de afvalbak.
De hoeveelheid loopt langzaam terug, zo ook helaas de opbrengst, dus moedig uw buren, vrienden en familieleden aan om bij ons hun oud papier en karton te brengen.
Op naar een volle container!! En als u een goed doel weet, horen wij dat graag van u. Graag tot ziens op zaterdag 3 juni, namens de OPA’s:
Henk, Jan, Peter en Ruud
 
terug